Розіграш набору книжок для бібліотек!

Привіт!

Ми розіграємо поміж бібліотеками-учасницями аж 5 комплектів по 20 книжок! Розіграші відбуватимуться щотижня впродовж 5 тижнів!

Умови конкурсу такі:
✅ Зареєструйтеся на сайті "Тези" (у нас для всіх зареєстрованих бібліотек постійно діє знижка 10% на всі наші книжки) - посилання на реєстрацію:
(якщо ви вже зареєстровані ❤️ - пропускайте цей крок)
✅ Вподобайте сторінку “Теза” на Фейсбук: Видавництво «Теза»
✅ Сфотографуйте будь-яку книжку “Тези” у просторі вашої бібліотеки.
✅ Напишіть у фейсбуці на сторінці бібліотеки допис про те, чим саме вам подобається ця книжка “Тези” та додайте до допису зроблене фото.
✅ Поставте в цьому дописі на сторінці вашої бібліотеки хештег #читаюТезу (Зверніть увагу, саме таке написання, без пробілів, бо ми ж вас не знайдемо!).
✅ Затегайте в дописі Фейсбук-сторінку видавництва.
І чекайте розіграшу раз на тиждень!
🔥Учасники будуть відібрані за хештегом #читаюТезу, а переможці вибрані випадковим чином за допомогою рандомайзера. Результати щотижневого розіграшу будуть оголошені на сторінці Фейсбук видавництва “Теза”. Участь у розіграші можна брати стільки разів, скільки фото та оглядів на різні наші книжки ви опублікуєте. Чим більше дописів, що відповідають умовам конкурсу, буде опубліковано — тим вищі ваші шанси на отримання комплекту з 20 книжок*!
Ми підберемо в цей комплект ті книжки, які відповідають профілю вашої бібліотеки: дитячі, юнацькі чи дорослі.
🔥 Останній розіграш відбудеться 28 квітня 2024 року!
🔥 Бібліотеки, які опублікують фото після отримання комплекту книжок з тим самим хештегом (#читаюТезу), отримають знижку 20% на наступну покупку, здійснену у 2024 року.
Нумо? 🙂
* пересилка призу — коштом переможця
Товар додано до списку бажань

Цей сайт збирає інформацію, мінімально-достатню для обслуговування покупців: замовлення, підтвердження оплат, реквізити отримувачів купленого.